Udgivet i Skriv en kommentar

Klatresele til de lange ruter på klippe – Beal Ellipse

Beal Ellipse

Beal har designet en ny klatresele med ekstra bred hoftesele, brede justerbare benløkker samt effektiv ventilering. Beal Ellipse er lavet til at være behagelig i mange timer på klippen.

Beal er en super dedikeret fransk producent af klatreudstyr. Beal har egen produktion af klatrereb i højeste kvalitet.

Udgivet i Skriv en kommentar

Bornholm on the Rocks 2-4 august 2019

Igen i 2019 arrangeres den efterhånden legendariske klatreweekend på Bornholm. Arrangører er Bornholmudvalget under Dansk Bjerg- og Klatreklub og Dansk Klatreforbund.

Stedet er:

Egeløkke Naturlejrplads, Moseløkkevej 5, Allinge

Link til begivenheden her

Lækkert billede, lånt fra Instagram:

Udgivet i Skriv en kommentar

Daubenhorn via ferrata

Har du prøvet Via Ferrata? Det er sjovt og du kan introducere dine børn til klatring på en relativt kontrolleret måde. Denne Via Ferrata er ikke for helt små børn, men da helt sikkert værd at have på todo listen. Det er en tur på ca fem timer med en stor variation i approach, fra enkel sti til eksponerede kabler, det hele foregår med den sikkerhed der ligger i et kabel/stigesystem der jævnligt kontrolleres. Turen kræver god fysik!

Udstyr til Via Ferrata:

Udgivet i Skriv en kommentar

Black Diamond Focus – klatresko

Når du har maxet ud og der bare ikke er mere i armene. Så er det tid til Focus Udviklet til at levere top præstationer.Er der en kant, skal skoen nok få dig over. Er du til stive sko, så er det her din drøm.

Focus er til krævende ruter og hårde boulderproblemer der kræver højeste præcision. Skoen er konstrueret over en moderat krum læst. Klatreskoen er i læder med en støbt klæbende gummisål, overdelen er i stærkt og samtidigt åndbart mesh og velcro lukker. Ønsket fra Black Diamond har været at udvikle den ultimative klatresko. Skoen kan købes hos Bergfreunde (Affiliate link)