Scarpa Drago klatresko

kr. 1.192,00

Drago, en virkelig specialiseret klatresko designet af legendariske Heinz Mariacher. Scarpa har med denne sko fokuseret på at give den rutinerede boulderer en sko der er blød og samtidig med en afstivet svang. Overstykket er overtrukket med gummi for et optimeret hæl og tå hook på overhængene. Ind- og udstigning er gjort nemt med en kombination af elastisk overstykke og en enkelt velcro strop. Gummiet er Vibram XS Grip 2

Beskrivelse

Scarpa Drago klatresko er en højt performende klatresko.

Overlegen greb: Drago’s Vibram XS Grip2-gummi yder en ekstraordinær friktion på klippeoverflader, så du kan stole på, at du får et godt fæste, når du skal klatre på eksponerede og glatte klippeformationer.

Præcis pasform: Disse sko er designet til at sidde tæt på foden, hvilket giver en øget præcision og støtte, mens du klatrer. Scarpa Drago har en asymmetrisk form og en smal hæl, der giver en perfekt pasform til de fleste fødder.

Scarpa Drago er lavet af slidstærke materialer og tåler langvarig brug.

Komfort: Selvom Scarpa Drago er en præstationsorienteret sko, er komforten ikke glemt. Skoen har en blød og polstret indersål, der giver støtte og komfort, mens du klatrer.

Allround anvendelse: Scarpa Drago klatresko kan bruges til en række forskellige discipliner, lige fra bouldering og sportsklatring til traditionel klatring.

Yderligere information

Anvendelsesområde

, ,

Producent

Til

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scarpa Drago klatresko”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.